Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk Versjon Engelsk Versjon Wersja rumuńska Wersja duńska Polsk Versjon
~Filtrere~

Se flere størrelser Se farre storlekarmateriale / stoff:
produktegenskaper:
zdobienie:
inkludert:
snøring:
parentes / skinner:
Se flere produktegenskaper Se færre produktegenskaper

Undertøy

 

Valg av riktig sensuelt undertøy er en perfekt måte å livne opp i ditt erotiske liv. Takket være det rike utvalget av produkter, så kan alle finne noe interessant, uavhengig av form eller smak.

Den mest populære typen er sett, som er tilgjengelig i mange sammensetninger. I tillegg til de tradisjonelle med BH og G-streng eller truser, så finnes også sett med en trang topp og kort skjørt, eller kort bluse og shorts.

En body et glimrende alternativ til tradisjonelle sett. Denne typen undertøy med dekorerende smykker, eller i form av en sammensetning av tynne striper eller med fristende sammenknytning i form av en sløyfe kan se utsøkt ut.

En veldig interessant type er lær-undertøy, et bra utvalg for alle som er fascinert av BDSM-type leker. Lær kan være materiale for korsetter, skjørt, kjoler og hansker.

Damer som liker ekstremt intensive opplevelser kan være interessert i lateks, vinyl og Fetish-undertøy. Alle menn vil bli veldig tent av å se skinnende svarte strømper, et skjørt som viser deler av rompen eller et kostyme med åpninger på rygg og lår.

Et annet populært produkt er korsetter som kan spille en rolle for å fremheve former, men kan også skape en figur. De har ofte sammenknyttede skulderstropper eller de kan være helt uten, de kan ha forskjellig antall underliggende spiler og fester for strømper, vise hele brystene, eller bare deler av dem.

Mange damer velger bodystocking-undertøy som er formet som et enkelt kostyme med sexy åpning i skrittet. Det kan ha lange ermer, tynne skulder-stropper, være helt gjennomsiktig, delvis gjennomsiktig eller laget av nylon eller vinyl.

Like interessant er i tilfelle skjørt og kjoler. Avhengig av preferanse kan man velge sateng, sømløs eller med viste bryster (titt-tei)-skjørt. Push-up-modeller er perfekte for damer med små bryster og babydoll for dem med mer rikelige former.

Hvis vi ser på kjoler for soveroms-lekene, så anbefaler vi de glupske med leopard-mønster, delvis gjennomsiktige eller med lange ermer.

Lange kjoler med åpen side, åpne hofter eller med korte fronter som er lange bak.

Med undertøy kan du gå med en neglisje eller en pen nattkjole. De kan være knyttet i fronten, dekorert med fjær eller med unike innlegg.

Badedrakter er like sexy som undertøy. De kan være satt sammen av en BH eller en topp og underdel, G-streng eller kort kjole.

Mer kurvede kvinner bør bruke Fluffy/XL + undertøy som dekker feil på figuren på samme tid som de fremhever bra sider. Korsetter som gjemmer mager eller løse nattkjoler passer for mer runde kvinner.

En G-streng, truse eller shorts er et bra komplement til en sexy BH. De kan være laget av lateks, Lycra eller blonder og har smykkedekorasjoner eller vågale åpninger foran.

Et sexy antrekk bør også inkludere strømper, som ikke bare er et fristende element, men som også vil få beina til å se lengre ut. De er laget av polyamid, nylon eller økologisk lær og kan dekoreres med knyttede blonder eller fargerike bånd.

Tights er et alternativ til strømper. I tillegg til klassiske versjoner kan de også ha åpninger for rompe eller for hele lengden eller nett laget med store masker.

Menn som vil overraske sine kvinner bør være interessert i menns undertøy. Ikke bare tettsittende bukser eller G-strenger, men også sexy kostymer, for eksempel en soldat eller Tarzan.
visa mer
1586 Produkter ,   828 i lager just nu!

Gå til side   1 23Sista

Gå til side   1 23Sista
~Hvorfor oss? ~
  • Det største utvalget i sexy undertøy
  • Unike modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Bare originale produkter
Hold deg oppdatert på nyheter fra SassyStar.no!  
SSL Certificate
©2004-20 SassyStar © All rights reversed.
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl