Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk Versjon Engelsk Versjon Wersja rumuńska Wersja duńska Polsk Versjon
~Filtrere~
Se flere størrelser Se farre storlekarmateriale / stoff:
zdobienie:
produktegenskaper:
inkludert:
zdobienei:
snøring:
parentes / skinner:
produktegenskaper:
cechy ckarakterystyczne:
cechy charakterysyczne:
Se flere produktegenskaper Se færre produktegenskaper

Kostymer

 

Rollespill er en bra måte å ha et interessant forspill som heter opp både menn og kvinner. Da det er forskjellige typer sexy kostymer på markedet, kan alle finne noe interessant.

Et eksempel på en populær vare, er kostymet som sykesøster. Det kan være en enhetlig drakt, et kort skjørt, et sett inkludert en BH og et skjørt eller truser, i tillegg til et forkle med glidelås. Tilbehør som vesentlig piffer opp kostymet inkluderer en hatt, et teleskop og en sprøyte.

Mange menn liker også skolejente-kostymet. Det inkluderer en kort topp som er knyttet under brystene og et rutete skjørt. Tilbehør kan inkludere et slips og briller.

Et annet element er maid-kostymet, som kan settes sammen av en BH og en topp og et skjørt og en G-streng, et enkelt kostyme med åpen side eller en kort kjole. Ingen sexy maid kan jobbe uten et forkle, en hatt og en fjærkost.

Hvis man vil hete opp sin mann, så må hun velge kattekostymet. Denne typen kostyme kan være i form av et enhetlig antrekk med åpne sider, et korsett, en BH eller en topp og en G-streng eller truser eller en kort kjole. Nødvendige deler inkluderer katte-ører og en hale.

Kanin-kostymer er også av stor interesse. Igjen har vi flere versjoner: en sexy body, et korsett eller en kort topp, sammen med kanin-ørerog knappede håndjern.

Vi kan anbefale politi-kvinne-kostymer til menn som liker å bli dominert. De kan settes sammen av en kort kjole, en topp eller et wet-look-skjørt eller et delvis gjennomsiktig korsett og en G-streng eller truser. En politi-hatt, pilotbriller, et slips og håndjern vil gjøre dette kostymet mer virkelighetsnært.

Liknende sammenheng observeres for soldat-jente-kostymet. Her kan vi velge en kort kjole eller en BH med et ekstra kort skjørt. Alle varene kan leveres i karakteristiske militære varianter av grønt eller til og med rosa.

Andre pikante produkter er Gangsta-girl-kostymene, som er laget i 1950-tall-stil. Det kan være et korsett med knapper eller en topp som presenterer bryst med effektive snorer og en G-streng og shorts. Et glimrende tilbehør er en Gangsta-hatt.

Sjømann-jente-kostymer er ganske effektive - tilgjengelig i rød, hvit og blå stil. De kan være i form av en kort tettsittende kjole med valenser eller piercing eller en flosshatt og et skjørt, selvsagt med en uunnværlig marine-hatt.

Mange kvinner liker sekretær-kostymet, satt sammen av en svart og hvit kjole og et slips eller en topp og et skjørt. Et bra tillegg vil være røde lepper og briller.

Nå, la oss ta en titt på serveringsdame-kostymene, som, i tillegg til en sort kjole med valenser eller udekket bryst også kan blandes med en BH eller en topp og et skjørt. Kostymer av denne typen leveres i svart og hvit stil med rosa fremhevinger.

En kvinne i flyvertinne-kostymet er tilsvarende sexy. Det kan inkludere et vinyl-kostyme, et kort skjørt eller en BH og et skjørt eller et korsett med en basquine i flere fargede versjoner - svart og hvit til rosa og blå.

Fans av Piratesofthe Caribbean vil garantert elske Pirat-jente-kostymer. Foruten et korsett eller en kjole med valenser, så kan du også velge et originalt sett satt sammen av 3/4 bukser med valenser. En god ide for tilbehør er en øye-lapp, et hodeskjerf eller strømper med hodeskalle-motiv.

Supportere vil elske sportskostymer. En sexy supporter kan ha på seg en tettsittende kjole, en blonde-bluse og shorts eller en topp og et skjørt.

Vårt soverom kan også huse en sexy bonde-jente. Bonde-jente-kostymet inkluderer en kort topp og et skjørt med valenser og et valgfritt blondet korsett eller individuelle ermer.

I hovedsak i julesesongen, men ikke bare, så er Julenisse-kostymet en bra løsning. Flere kombinasjoner er tilgjengelige - en kjole, en kneppet skjorte eller et korsett med en G-streng eller en topp eller en BH med et skjørt, truser eller G-streng. Alt dekorert med hvitt teddy-stoff og selvsagt - en Julenisselue.

Eventyr-kostymer er spesielt interessante. Vi kan velge den sexy Snøhvit, lille Rødhette eller en alv, og mange andre.

Engle-kostymet er spesielt designet for kvinner som liker å friste med sin uskyldighet. Det inkluderer en kjole, G-streng, overkne-sokker, vinger og en glorie.

Det finnes også tilbehør for mer slemme damer. Et ideelt valg er Djevel-kostymet. De kan leveres i form av en lær-liknende kjole, en body og truser eller et korsett med et skjørt. Vi kan ikke glemme hornene og en hale.

Men dette er ikke alt - En annen interessant kategori er Andre Kostymer, hvor vi kan finne kostymer av en nonne, en brud eller Batman.

Disse typene kostymer må inkludere tillegg som strømper, overkne-sokker eller hårbøyler.

visa mer
247 Produkter ,   113 i lager just nu!

Gå til side   1 23Sista

Gå til side   1 23Sista
~Hvorfor oss? ~
  • Det største utvalget i sexy undertøy
  • Unike modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Bare originale produkter
Hold deg oppdatert på nyheter fra SassyStar.no!  
SSL Certificate
©2004-20 SassyStar © All rights reversed.
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl