Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk Versjon Engelsk Versjon Wersja rumuńska Wersja duńska Polsk Versjon
~Filtrere~


Se flere størrelser Se farre storlekarmateriale / stoff:
inkludert:
snøring:
produktegenskaper:
zdobienie:
parentes / skinner:
Se flere produktegenskaper Se færre produktegenskaper

Korsetter

 

I dag er korsetter en populær form for undertøy, som man kan ha på på soverommet, men også daglig. Det viktigste når man velger dette er ideell passform til figuren. Et korsett bør ikke stikke seg ut eller være for trangt noe sted. Når du kjøper et, vurder figuren din i tillegg til hva du ønsker å fremheve og hva du ønsker å skjule.

Hvis du ønsker et korsett å gå med hver dag, så er det best å velge en underbyste-modell med metall-spile-løft eller høy-kvalitets plast-løft. Hvis du ønsker å ha en timeglass-fasong, så bør du velge et modellerende korsett med kort livhøyde. Du bør alltid huske at det tar mye tid og krever mye tålmodighet å oppnå vesentlig reduksjon i livmål. Et korsett og kroppen blir vant til mye støtte. Derfor bør du ikke knytte for stramt i starten.

Når et korsett skal være en del av et antrekk for en fest, så anbefaler vi modeller med metall- og plastikk-støtte. Et godt valg er modeller dekorert med blonder er utypiske farger og mønstre. Et korsett som skal fungere som erotisk undertøy bør være lett og tillate lett bevegelse. Og det ikke bør være støttet for mye, så velg en modell med mindre støtte. Partneren din vil kunne ta det av enklere når du velger en modell med krok og øye eller med en glidelås.

Kvinner med mindre bryster bør fokusere på underbyste-korsetter, mens de med større - et korsett med kopper eller utvidende panel i bryst-området. I forhold til konstruksjon, kan korsetter deles opp i underbyste, dvs. som varierer nedenfor bryst-linjen, og overbyste, dvs. som dekker brystene. Typer av underbyste-korsetter inkluderer: tradisjonelle (som starter på hofte-nivå og ender ved brystene), longine (en lengre type, best for høyere damer eller de med en lengre overkropp). På den annen side, kan overbyste-korsetter deles inn i: tradisjonelle modeller, som passer for kvinner med de fleste typer figurer, korte modeller for korte kvinner eller de med kort overkropp og lang for høye damer, de med lang overkropp og de som vil skjule imperfeksjoner på magen eller hoftene.
visa mer
113 Produkter ,   49 i lager just nu!

Gå til side   1 2

Gå til side   1 2
~Hvorfor oss? ~
  • Det største utvalget i sexy undertøy
  • Unike modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Bare originale produkter
Hold deg oppdatert på nyheter fra SassyStar.no!  
SSL Certificate
©2004-20 SassyStar © All rights reversed.
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl