Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk Versjon Engelsk Versjon Wersja rumuńska Wersja duńska Polsk Versjon
~Filtrere~
Se flere størrelser Se farre storlekarproduktegenskaper:
zdobienie:
materiale / stoff:
cechy charalterystyczne:
Se flere produktegenskaper Se færre produktegenskaper

Høye hæler

 

Høy-hælte sko er uunngåelige elementer i garderoben til alle damer - De gir selvsikkerhet, gjør figuren slankere og får den til å se lett og sexy ut, i tillegg til gangen. Denne typen sko bør velges om ettermiddagen, da føttene da er noe videre og lengre. Når du velger høye hæler bør man sjekke at hælen er en del av midten av fotens hæl - det gjør dem mer stabile. En annen viktig ting er at proporsjonene mellom hæl-høyden og fotlengden ikke er for stor. Over ti centimeter hæler anbefales ikke til kvinner med små føtter - da flyttes hele kroppsvekten til tærne, noe som gjør det ubehagelig å gå. En god ide er hæler med plattform - De øker komforten når man går og gir mer stabilitet. Det er best å investere i vel-profilerte sko laget av ekte skinn - de vil være med deg lenge og det er ingen fare for gnagsår på varme dager. Kvinner som nesten aldri har på seg høye hæler bør velge en noe tykkere versjon av hæler. De som er tynnere er mindre stabile og mer shaky - denne typen hæler passer bare for kvinner som er vant til å gå med denne typen sko. Sko med spenner eller lisser vil passe bedre til føttene enn slip-on-sko. Når du prøver en valgt modell, så må du huske å ha på begge, gå flere ganger rundt i butikken og sjekke om skoene tilpasser seg føttene godt og ikke klyper dem. Når du går bør du legge merke til at ikke kroppsvekten plasseres bare på den forreste delen av foten, men over hele. En fot bør aldri flytte seg mot skoens front og presse på tærne. Når du prøver høy-hælte sko, bør du ha på tynne sokker eller strømpebukser.

Kategorien tilbyr sko av forskjellige typer - klassiske i rødt, hvitt eller svart, eller villere sko med slange eller militær-mønster. De kan være slip-on i tillegg til dem med belter eller strips langs anklene eller leggene. De kan være laget av forskjellige materialer - fra naturlig eller lakket lær, til økologisk lær. Og i tillegg kan de være dekket med glitter eller diamanter. Ikke bare tradisjonell stil er tilgjengelig - kvinner som elsker mer overdådighet vil også finne noe for dem. De vil helt sikkert like skoene med stilige sokker som strekker seg fra å nå halvveis på lårene, det vil si Oxford-sko, til dem med fancy hæler i form av hjul. Høyden på hælene varierer fra 10 til 14 centimeter, og takket være det, kan også damer uten erfaring med å gå med høy-hælte sko finne noe interessant for dem.

Sandaler og flip-flopper er tilsvarende sexy. De vanligste fargene er svart, hvit og rød, men det finnes også varer for fans av rosa, gull og lilla. Sandaler og flip-flopper kan være slip-on, med belte rundt ankelen eller spenner rundt ankel eller langs leggene. De lages i hovedsak i vinyl, plastikk, lakket lær eller naturlig lær. Bortsett fra klassisk stil, så tilbyr vi mer originale versjoner - dekorert med skinnende krystaller eller stener, sommerfugler, doble kapper eller uten en tradisjonell hæl men fortsatt veldig komfortable. Lengden på hæle varierer fra 10 til 16 centimeter.

Denne kategorien inkluderer høye boots, som kan være slip-on, med en glidelås, spent på eller med belter med spenner. Utenom ensfargede modeller finnes det også svart og hvit, svart og grønn, dekorert med stjerne-motiver eller dekorative knapper. De produseres av forskjellige materialer: naturlig eller lakket lær eller syntetiske materialer. Hælen varierer fra ti til fjorten centimeter.

visa mer
603 produkter •,   65 i lager just nu!

Gå til side   1 23Sista

Gå til side   1 23Sista
~Hvorfor oss? ~
  • Det største utvalget i sexy undertøy
  • Unike modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Bare originale produkter
Hold deg oppdatert på nyheter fra SassyStar.no!  
SSL Certificate
©2004-20 SassyStar © All rights reversed.
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl