14 dager for retur eller bytte

Clubwear & Dancewear

Klubbantrekk og danseantrekk er en kategori opprettet spesielt for de som elsker å gå på klubb og elsker sexy dans. Den tilbyr klær og tilbehør som ikke bare er perfekt for en klubb, men også for en sexy dans for din partner på soverommet. Alle menn drømmer om en privat strip-tease eller lap-dance.

Her finner du f. eks. bluser og topper av forskjellige typer. Kvinner som liker det klassiske, som topper av forskjellige typer - med skulder-stropper, knyttet i nakken, som viser armer, korte og lange ermer og forskjellige farger - fra svart og hvitt til rosa, kobolt og gul. Deres spennende utseende er takket være zirkonium dekorasjoner, metallringer, fiskenett-mønstre eller lagd av fiskenett med små eller store masker. Mer vågale damer vil føle seg bra i sexy BHer produsert av en blanding av gummi eller tyll og kunstig lær-materiale, wet-look med glidelås, Lycra eller sølvkjeder.

Uunnværlige elementer for drakten for sexy dans inkluderer også korte skjørt, passer best om i rødt eller svart. De kan ha en vertikal glidelås, som frister til å åpnes, dekorert med lateks-sløyfer eller sammen med sølv-kjeder eller metall-tilbehør. Vi tilbyr skjørt av standard stil i tillegg til plissert, blusset eller med het sexy åpning for rompen.

Damer som ikke liker skjørt kan fokusere på sexy shorts og bukser. Hovedfarger bortsett fra svart inkluderer gull, lilla og med leopard-trykk. De kan strekkes, med en glidelås, knyttet med dekorative bånd eller med en dekorativ glidelås, med åpninger for rompen eller med rå kjeder. De mest vanlige materialene inkluderer wet-look og Lycra.

Leggings er et alternativ til skjørt og shorts. De kan være klassiske - til magen eller halv-tights og fullt dekkende eller delvis gjennomsiktige. Bortsett fra Lycra og wet-look modeller, så finnes det også nylon-versjoner. Leggings kan være glatte, med blonde-dekorasjoner rundt ankelen festet ved foten, ryggen eller festet på siden, med leopard-trykk eller et mønster med hjerter.

Hvis du går på en klubb, legg merke til kjolene. De kan ha korte eller lange ermer, være tynnere eller tykkere, knyttet i nakken eller ha en tube-stil. Som oftest er de produsert av wet-look-materiale, Lycra, tyll, nylon eller polyester. Kabaret eller blonde-innlegg, utringning foran eller bak, dekorasjoner med pigger på armene, krystallbelter eller en sammensetning av striper på ryggen kan gi dem en original og sexy karakter. I forhold til farger så har du et stort antall å velge mellom. Denne kategorien inkluderer kjoler i varianter av svart, rødt, gull, gult eller leopard-trykk.

Damer kan få et eksepsjonelt utseende i Go-Go-sett som kan inkludere et kort skjørt og en tettsittende topp, veldig korte shorts og langermet bluse, en BH og G-streng, eller en kjole med bikini. Karakteren kan berikes med korsett-knytting, fristende utringninger på ryggen eller siden og gjennomsiktige innlegg. Materialer inkluderer Lycra, wet-look, nylon og mikrofiber.

Klubb-stil av denne typen trenger også passende tilbehør. For eksempel stripede eller zebrastrømper, pels-cosies, wet-look-strømper med fargerik rygg-knytting, strømpebånd knyttet rundt bena eller sexy bryst-tatoveringer.

visa mer >>
622 produkter •,   307 i lager just nu!
For øyeblikket på tilbud 6313 produkter
inkludert 2212 tilgjengelig 24 timer i døgnet