Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk Versjon Engelsk Versjon Wersja rumuńska Wersja duńska Polsk Versjon
~Filtrere~
Se flere størrelser Se farre storlekarmateriale / stoff:
zdobienie:
inkludert:
produktegenskaper:
Se flere produktegenskaper Se færre produktegenskaper

Accessoires

 

Hemmeligheten med et godt sex-liv er ikke bare sexy undertøy eller pikante kostymer. Tilbehør vil tilføre krydder til soverommet deres.

De som elsker sterke erfaringer vil like BDSM-settene og tilbehøret. Damer kan dominere mennene sine ved hjelp av lang tape dekortert med poser med perler eller pelskledde håndjern, mens menn kan binde sine partnere ved hjelp av et langt, glatt sensuelt bånd eller et knebel av gummi.

Tilsvarende leketøy kan finnes under Håndjern og bånd-kategorien. Håndjern kan lages av myk pels eller lær og metall-pigger, og bånd kan være semsket, silke eller jacquard-stoff.

Masker er en god ide for å øke temperaturen på soverommet deres. Det finnes blonde-masker som likner elegante smykker, de er laget av lær og dekorert med diamanter, vinyl som får en jente til å se ut som en sexy kattunge eller venitianske masker, som også kan benyttes for mer formelle situasjoner.

Gjemsel på soverommet? Hvorfor ikke? Øye-bånd vil være nyttig for dette. Det finnes dem som er laget av lateks med pigger, en miks av sateng og kunstig lær eller blonder, silke sateng og Swarovski-krystaller.

I forbindelse med Swarovski-krystaler - krystaller og Swarovski-juveler er et perfekt supplement til antrekk for soverommet. Et skinnende halsbånd, et halssmykke med diamanter eller et søtt halssmykke i form av et slips for nakken. Blonde-halsbånd i form av en hanske, et halsbånd i form av hjerter eller et tre fingre bredt halsbånd laget av krystaller med en liten snor for hender. Denne kategorien inkluderer øredobber, hoftebelter eller halssmykker som sensuelt strekker seg fra nakken til livet.

Mens vi fortsatt snakker om juveler - det finnes også sexy nakkedekorasjoner. De kan være laget av blonder eller semsket skinn og være dekorert med skinnende krystaller eller motiver av roser eller pels med skinnende stener.

En annen ide for å dekorere nakken er Pels-skjerf - som er hvitt, svart eller rosa som kan brukes under en sensuell dans eller dominans-leker.

Hansker er en annen måte for å varme opp lekene på soverommet. BDSM-fans vil like de som er laget av wet-look-materialer med dekorative glidelåser eller fristende bånd på hele lengden. Et annet spennende forslag er en modell laget av delikat gjennomskinnelig tyll med skinnende krystaller eller sateng med en sløyfe og åpne masker.

Sexy strømper - Nyttig tilbehør for soverommet. De kan være en kombinasjon av sateng og blonder, polyester og pels eller Lycra. Dekorasjoner inkluderer en fin sløyfe, en zirkon-blomst eller... en miniatyr-pistol.

Alle som ser etter et alternativ til en klassisk BH bør velge sensuelle Nipple-dusker. Det finnes flere varianter av dem: kan være dekorert med sløyfer, fjær eller frynser og laget av polyester, polyamid eller skinnende krystaller.

En interessant dekorasjon for huden er Tatoveringer som kan vaskes av i forskjellige former og størrelser. Du kan velge en hodeskalle, en blomst eller et hjerte og plassere det på ryggen, på skulderen er over rompen.

Parykker vil helt endre utseendet ditt på soverommet. De kan gjøre at du umiddelbart får masse krøller, langt rett hår, hår med pannelugg eller en lang lugg. Du kan også bli en sexy skolejente eller en Geisha.

Alle fans av Dorian Grey-serien vil elske vår 50 shadesof Grey-samling, som inkluderer forskjellige bonding-sett, dildoer eller analplugger.

For de som liker godteri tilbyr vi Erotisk godteri-seksjonen. Dette utvalget av produkter inkluderer spiselige kropps-markører eller sjokolader og jellybeans i pikante former.

På soverommet kan du leke erotiske leker som 50 Nydelige Netter, Chili eller Lollipop.

Forspill kan piffes opp med sexy leketøy som en kilende fjær eller flytende stearinlys med sensuelle lukter.

Så kan du fortsette til Leketøy for voksne - dildoer, penis-ringer og anal-baller.

Hvis du ikke har noen god ide for en sensuell gave til partneren din, så sjekk vår Feromoner-seksjon, f. eks. unike parfymer som har en tiltrekkende påvirkning på det motsatte kjønn eller Elskovs-kosmetikk som massasje-lys eller intime geleer.

Du kan også kjøpe et gavekort av verdi fra 10 to 100£, og takket være det vil hun velge et produkt som er akkurat hva hun trenger.

visa mer
1041 Produkter ,   436 i lager just nu!

Gå til side   1 23Sista
Wig - Vixen
226 kr
Wig - Witch
226 kr
Wig - 40th
314 kr
Wig - Devil
271 kr

Gå til side   1 23Sista
~Hvorfor oss? ~
  • Det største utvalget i sexy undertøy
  • Unike modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Bare originale produkter
Hold deg oppdatert på nyheter fra SassyStar.no!  
SSL Certificate
©2004-20 SassyStar © All rights reversed.
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl